Mobile menu

Member activities


Saznajte nešto više o aktivnostima članova na Proz.comu


Događaji na internetu i van njega

Proz.com kursevi obuke na internetu i van njega pružaju prevodiocima, tumačima i drugima koji se bave jezičkom oblašću profesionalnu obuku. Te kurseve obavljaju profesionalci s dokazanom stručnošću u svom polju rada.


Prevodilačka takmičenja

Zabavan način da napravite pauzu od uobičajenog rada i testirate -- i izoštrite -- svoja znanja s kolegama.


Mreža certificiranih PRO članova

Mreža certificiranih PRO članova ProZ.coma predstavlja novu inicijativu zajednice Proz.com, čija je svrha da se utvrde kvalificirani prevodioci i prevodilačke kompanije koji rade u različitim jezičkim parovima, te da im se pruži mogućnost umrežavanja i saradnje u sredini koja se sastoji od potpuno provjerenih profesionalaca. Oni prihvaćeni u program zarađuju titulu i žig "Certificirani PRO član Proz.coma", koji se fakultativno može prikazati na stranicama profila i na drugim mjestima van internet portala Proz.com.


Forumi za profesionalnu diskusiju

Forumi Proz.coma predstavljaju otvoreni prostor za diskusije korisnika Proz.coma o temama od međusobnog interesa u relativno nestrukturiranom formatu.


Mentoring program

Program mentorstva na Proz.comu je inicijativa koja za cilj ima da omogući da se punopravni članovi susreću s drugim članovima dovoljno iskusnim da preuzmu pripravnika.Druge aktivnosti


Pogledajte video zapise vezane za prevođenje

Program mentorstva na Proz.comu je inicijativa koja za cilj ima da omogući da se punopravni članovi susreću s drugim članovima dovoljno iskusnim da preuzmu pripravnika.

Video zapisi vezani za prevođenje, poput internet seminara, vodiča, kurseva obuke, konferencijskih video-klipova i više.Pregled stranice

Brzi pogled na sadržaj dostupan na Proz.comu.
All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Pretraga termina
  • Poslovi